Skip to main content

Wij staan voor

Beleving, aandacht, duurzaamheid, ambitie en kwaliteit

Ons team


Om de volledige aandacht en een ontspannen sfeer te kunnen garanderen, hebben we er voor gekozen om met een klein team op de werkvloer te staan. Aandacht voor de klant staat centraal, daarom werken wij rustig en nemen we alle tijd voor u.

 • Ons hele team is voorzien van een ruime ervaring. Daarnaast is het voor ons erg belangrijk om regelmatig bij te scholen. Zo blijven we altijd bij op het gebied van nieuwe vaktechnieken en huid- en haarproblemen.

Ellen Kuiper

Zolang als ik mij kan herinneren, ben ik op mijn plaats in het kappersvak. Eerst heb ik 8 jaar ervaring opgedaan bij een toonaangevende kapper. Daarna 22 jaar zelfstandig ondernemer geweest op de Brink in Deventer.
 • Gezond en bewust leven, maken een mens mooier. Schoonheid zit van binnen, maar als kappers willen wij ook de buitenkant mooier maken zodat binnenkant nog beter kan stralen. We hebben voor organische producten gekozen om dit doel te bereiken. Het werken in een relaxte omgeving zorgt voor een heerlijk belevingsmoment. Daarnaast ben ik een echt mensenmens. Ik ben graag betrokken bij mensen, heb een luisterend oor en maak het ze graag naar hun zin. Deze eigenschappen komen fantastisch tot hun recht in mijn vak. Gedurende het hele jaar ga ik naar cursussen en shows om op de hoogte blijven van de laatste technieken en trends rondom het kappersvak. Goed bespreken wat de mogelijkheden zijn en adviseren om een zo mooi mogelijk resultaat te krijgen,is het doel bij elke klant. Mensen mooi maken in een relaxte omgeving is waar ik voor sta!
 • Maaike Villiger

  Als klein meisje wilde ik niets liever dan het kappersvak in. Inmiddels kan ik wat ruime jaartjes verder zeggen dat ik al 20 jaar erg bedreven in mijn vak ben!
  Ik hou van de technische kant van het knippen, ik ben soms ook wat stiller tijdens de knipbeurt omdat ik dan in  opperste concentratie bezig ben met de klant.
  Samen met de klant overleggen en adviseren wat bij de natuurlijke valling van het haar en de vorm van het gezicht past en dit in combinatie met goed kleuradvies is echt mijn passie.

  Ik adviseer u graag!

  Saskia Wessling

  Ik begon 27 jaar geleden mijn opleiding in Rotterdam, en werkte ik met veel plezier bij een topkapper in Delft. Na een aantal jaren in de randstad gewerkt te hebben verhuisde ik naar het oosten van het land om dichter bij de natuur te kunnen zijn en deed ik veel ervaring op bij verschillende salons. Steeds beter leerde ik voelen wat wel en niet bij me past. Beleving, aandacht, respect voor mens en de natuur dat zijn de dingen die ik heel belangrijk vind binnen ons mooie vak. Ik haal veel inspiratie uit de natuur en ben altijd op zoek naar een kapsel dat mee beweegt met de natuurlijke valling van  het haar en passend bij het karakter van de klant. Mijn allergrootste passie binnen het vak zijn dan ook de fantastische henne (planten) kleuringen, waar ik me de komende jaren ook meer in zal gaan verdiepen en specialiseren.

  Mensen zien stralen van binnen en buiten dat is waar ik blij van word. 


  Wilt u direct een afspraak maken bij een van onze stylisten?

  Neem dan via de onderstaande link contact met ons op.