Wij staan voor

Beleving, aandacht, duurzaamheid, ambitie en kwaliteit

Ons team


Om de volledige aandacht en een ontspannen sfeer te kunnen garanderen, hebben we er voor gekozen om met een klein team op de werkvloer te staan. Aandacht voor de klant staat centraal, daarom werken wij rustig en nemen we alle tijd voor u.

 • Ons hele team is voorzien van een ruime ervaring. Daarnaast is het voor ons erg belangrijk om regelmatig bij te scholen. Zo blijven we altijd bij op het gebied van nieuwe vaktechnieken en huid- en haarproblemen.

Saskia Wessling

Al ruim twintig jaar ben ik met veel plezier actief binnen het kappersvak. Mijn ervaring heb ik opgedaan bij verschillende salons in Nederland en ik vind het erg leuk om nu als haarpartner mijn eigen ideeën in de salon naar voren te kunnen laten komen. Ik vind het erg belangrijk om met respect met gezondheid en de natuur om te gaan en haal dan ook veel inspiratie uit de natuur. Het is altijd mijn droom geweest om dit te kunnen combineren met het kappersvak.
 • Wat ik het allerleukst vind aan mijn vak? Eigenlijk vind ik alles leuk: het totaal plaatje bieden en de sterke kanten van iemands haar naar voren laten komen met kniptechniek en kleur, mensen aandacht geven en ontspannen de salon uit laten gaan.
 • Ellen Kuiper

  Zolang als ik mij kan herinneren, ben ik op mijn plaats in het kappersvak. Eerst heb ik 8 jaar ervaring opgedaan bij een toonaangevende kapper. Daarna 22 jaar zelfstandig ondernemer geweest op de Brink in Deventer.
 • Gezond en bewust leven, maken een mens mooier. Schoonheid zit van binnen, maar als kappers willen wij ook de buitenkant mooier maken zodat binnenkant nog beter kan stralen. We hebben voor organische producten gekozen om dit doel te bereiken. Het werken in een relaxte omgeving zorgt voor een heerlijk belevingsmoment. Daarnaast ben ik een echt mensenmens. Ik ben graag betrokken bij mensen, heb een luisterend oor en maak het ze graag naar hun zin. Deze eigenschappen komen fantastisch tot hun recht in mijn vak. Gedurende het hele jaar ga ik naar cursussen en shows om op de hoogte blijven van de laatste technieken en trends rondom het kappersvak. Goed bespreken wat de mogelijkheden zijn en adviseren om een zo mooi mogelijk resultaat te krijgen,is het doel bij elke klant. Mensen mooi maken in een relaxte omgeving is waar ik voor sta!
 • Eline Gelens

  Kapster in de maak, want ik geloof dat er altijd meer te leren valt. Als klein meisje vond ik het al fijn om bezig te zijn met het verzorgen van mijzelf en het verwennen van mijn huid en haar. Ik wist dat ik daar mijn werk van wilde maken, want niets is zo lekker als voor jezelf zorgen. Zo, geloof ik ook dat de sleutel tot een goede gezondheid een balans is tussen een gelukkige geest en een sterk lichaam. Met de liefde en tijd die we aan onszelf geven en met een bewuste levensstijl, veel lachen en een goede kapper komen we al erg dichtbij.
 • Daarom ben ik erg blij dat ik bij Haarparters werk, met de organische producten kan iedereen genieten van een stukje eerlijke luxe. Een ontspannen massage geven is net zo zalig als er een krijgen, even gezellig bijpraten en ondertussen een kleur behandeling geven zijn allemaal dingen waar ik zelf ook van geniet. Maar mijn werk is pas echt geslaagd als u ook tevreden bent.

  Miranda Te Brake

  Al ruim 15 jaar ben ik werkzaam binnen het kappersvak. Luisteren naar de wens van de klant vind ik een van de belangrijkste punten binnen ons vak. De rust en de ontspannen sfeer in de salon van Haarpartners past heel goed bij mij en ik ben dan ook trots dat ik het team van Haarpartners kan versterken. Ik ben rustig, nauwkeurig en sportief. Gezonde voeding en goed voor je lichaam zorgen vind ik erg belangrijk. Natuurlijke en eerlijke voeding geeft je energie en maakt je sterk. Dat is waarom ik ook voor eerlijke, organische haar en huid verzorging kies.
  Wees lief voor jezelf, je verdient het.


  Wilt u direct een afspraak maken bij een van onze stylisten?

  Neem dan via de onderstaande link contact met ons op.