Wij staan voor

Beleving, aandacht, duurzaamheid, ambitie en kwaliteit

Ons team


Om de volledige aandacht en een ontspannen sfeer te kunnen garanderen, hebben we er voor gekozen om met een klein team op de werkvloer te staan. Aandacht voor de klant staat centraal, daarom werken wij rustig en nemen we alle tijd voor u.

 • Ons hele team is voorzien van een ruime ervaring. Daarnaast is het voor ons erg belangrijk om regelmatig bij te scholen. Zo blijven we altijd bij op het gebied van nieuwe vaktechnieken en huid- en haarproblemen.

Ellen Kuiper

Zolang als ik mij kan herinneren, ben ik op mijn plaats in het kappersvak. Eerst heb ik 8 jaar ervaring opgedaan bij een toonaangevende kapper. Daarna 22 jaar zelfstandig ondernemer geweest op de Brink in Deventer.
 • Gezond en bewust leven, maken een mens mooier. Schoonheid zit van binnen, maar als kappers willen wij ook de buitenkant mooier maken zodat binnenkant nog beter kan stralen. We hebben voor organische producten gekozen om dit doel te bereiken. Het werken in een relaxte omgeving zorgt voor een heerlijk belevingsmoment. Daarnaast ben ik een echt mensenmens. Ik ben graag betrokken bij mensen, heb een luisterend oor en maak het ze graag naar hun zin. Deze eigenschappen komen fantastisch tot hun recht in mijn vak. Gedurende het hele jaar ga ik naar cursussen en shows om op de hoogte blijven van de laatste technieken en trends rondom het kappersvak. Goed bespreken wat de mogelijkheden zijn en adviseren om een zo mooi mogelijk resultaat te krijgen,is het doel bij elke klant. Mensen mooi maken in een relaxte omgeving is waar ik voor sta!
 • Rakoen Bernhard

  Zeer gedreven en enthousiast ,dat is een goede omschrijving van mij. Ik ben allround haarstyliste met meer dan 10 jaar ervaring. Ik heb in verschillende salons gewerkt en daar mijn vakkennis opgedaan. Graag denk ik  met mijn klanten mee en ben van alle markten thuis. Ik hou van een uitdaging! Ik vind het belangrijk om mensen een goed gevoel te geven en dat ze even lekker tot rust komen. Een heerlijke hoofdmassage is ook een van mijn specialisaties.
  Mij maak je vooral blij met de totaalplaatjes. Een metamorfose qua coupe, kleuringen, highlights en balayages. Zeg het maar!
  Natuurlijke krullen of gefohnt ,stijlen of beach waves, van elk kapsel maak ik iets speciaals.

  Matty Paasman

  Als kapster ben ik altijd op zoek naar uitdaging in mijn werk. Van jongs af aan ben ik actief en nieuwsgierig naar alles wat met het kappersvak te maken heeft. In het begin van mijn carriere heb ik veel aan shows, presentaties en wedstrijden gedaan in Nederland en het buitenland.
  25 jaar heb ik een eigen salon gehad met en zonder personeel. Verder heb ik een opleiding bloembindster en voedingsdeskundige gedaan.
  Het belangrijkste voor mij in mijn werk en privé is mensen een goed gevoel geven. Ik heb ontdekt dat de rode draad door de jaren heen vragen, luisteren en begrijpen is. Het kappersvak is een prachtig vak, mensen zijn bijzonder en mooi! Het is handwerk wat nooit overgenomen kan worden.
  Ik probeer mijn klanten blij en tevreden te maken met een eigentijds kapsel en verrassende kleuren die bij die unieke persoon past.


  Wilt u direct een afspraak maken bij een van onze stylisten?

  Neem dan via de onderstaande link contact met ons op.