Wij staan voor

Beleving, aandacht, duurzaamheid, ambitie en kwaliteit

Ons team


Om de volledige aandacht en een ontspannen sfeer te kunnen garanderen, hebben we er voor gekozen om met een klein team op de werkvloer te staan. Aandacht voor de klant staat centraal, daarom werken wij rustig en nemen we alle tijd voor u.

  • Ons hele team is voorzien van een ruime ervaring. Daarnaast is het voor ons erg belangrijk om regelmatig bij te scholen. Zo blijven we altijd bij op het gebied van nieuwe vaktechnieken en huid- en haarproblemen.

Saskia Wessling

Al ruim twintig jaar ben ik met veel plezier actief binnen het kappersvak. Mijn ervaring heb ik opgedaan bij verschillende salons in Nederland en ik vind het erg leuk om nu als haarpartner mijn eigen ideeën in de salon naar voren te kunnen laten komen. Ik vind het erg belangrijk om met respect met gezondheid en de natuur om te gaan en haal dan ook veel inspiratie uit de natuur. Het is altijd mijn droom geweest om dit te kunnen combineren met het kappersvak.
  • Wat ik het allerleukst vind aan mijn vak? Eigenlijk vind ik alles leuk: het totaal plaatje bieden en de sterke kanten van iemands haar naar voren laten komen met kniptechniek en kleur, mensen aandacht geven en ontspannen de salon uit laten gaan.
  • Ellen Kuiper

    Zolang als ik mij kan herinneren, ben ik op mijn plaats in het kappersvak. Eerst heb ik 8 jaar ervaring opgedaan bij een toonaangevende kapper. Daarna 22 jaar zelfstandig ondernemer geweest op de Brink in Deventer.
  • Gezond en bewust leven, maken een mens mooier. Schoonheid zit van binnen, maar als kappers willen wij ook de buitenkant mooier maken zodat binnenkant nog beter kan stralen. We hebben voor organische producten gekozen om dit doel te bereiken. Het werken in een relaxte omgeving zorgt voor een heerlijk belevingsmoment. Daarnaast ben ik een echt mensenmens. Ik ben graag betrokken bij mensen, heb een luisterend oor en maak het ze graag naar hun zin. Deze eigenschappen komen fantastisch tot hun recht in mijn vak. Gedurende het hele jaar ga ik naar cursussen en shows om op de hoogte blijven van de laatste technieken en trends rondom het kappersvak. Goed bespreken wat de mogelijkheden zijn en adviseren om een zo mooi mogelijk resultaat te krijgen,is het doel bij elke klant. Mensen mooi maken in een relaxte omgeving is waar ik voor sta!

  • Wilt u direct een afspraak maken bij een van onze stylisten?

    Neem dan via de onderstaande link contact met ons op.