Skip to main content

Massages & Rituelen

Beleef ontspanning en verzorging

Een extra boost voor je haar én geest

Ontdek de vele voordelen van onze massages en rituelen.

Onze exclusieve rituelen maken uw bezoek aan onze salon tot een ware wellness ervaring. Droom weg tijdens een verkwikkend en ontspannend hoofd- en nekritueel en geniet van diverse aromatherapieën.

Door het gebruik van eeuwenoude holistische technieken zal u diepe ontspanning ervaren, waarbij lichaam en geest weer in een staat van balans zullen terugkeren.

Onze massages en rituelen

De ingrediënten worden speciaal samengesteld naar uw wensen en zijn voor vele huid- en haar problemen de oplossing. Alle rituelen worden gecombineerd met een heerlijke massage. U kunt hierbij zelf aangeven hoe lang u de massage wenst. Hieronder vindt u een greep uit onze rituelen.
Handmassage- ritueel
Uw huid wordt eerst heerlijk gescrubd, waarna een ontspannende massage volgt met een van onze diep voedende handcrèmes op basis van verschillende oliën. Uw huid voelt diep gehydrateerd aan en de spieren heerlijk ontspannen. Heerlijk om als extra luxe bij te boeken tijdens het inwerken van een kleurbehandeling of gewoon voorafgaande aan een knipbehandeling.
Schilferige hoofdhuid- ritueel
Bij dit ritueel wordt uw huid ontgift en gekalmeerd. Ingrediënten als pepermunt en rozemarijn zorgen voor een goede doorbloeding van de huid. Met een goede doorbloeding zal uw huid zichzelf herstellen. U ervaart een heerlijk frisse sensatie die tot na het ritueel zal blijven aanhouden.
Futlooshaar- ritueel
Door het goed reinigen van het haar en voeden met ingrediënten als babassu, pepermunt en rozemarijn zal uw haar weer licht en volumineus aanvoelen.
Ontspannings- ritueel
Door middel van speciale massagetechnieken met heerlijk geurende aromatherapieën zult u diepe ontspanning ervaren.
Psoriasis- ritueel
Dit ritueel is zeer effectief voor mensen met klachten van psoriasis. Ingrediënten als salie en saw palmetto zorgen voor een ontgifting van de huid. Hierdoor dringen de intensief verzorgende en stimulerende bestandelen dieper in de huid om zo heel goed hun werk te kunnen doen. Met dit ritueel worden zeer positieve resultaten behaald.
Kleur- ritueel
Dit ritueel kan toegepast worden na een kleuring om de huid te ontgiften en het haar extra te verzorgen voor een nog langer kleurbehoud. Daarnaast is dit ritueeel uitstekend als kleuropfrisser tussen twee kleurbehandelingen. Ook hier hoort natuurlijk een ontspannende massage bij.
Haaruitval- ritueel
We hebben er helaas allemaal wel eens mee te maken: haaruitval. Dit ritueel ontspant de huid en stopt het vroegtijdig uitvallen van de haren. In combinatie met goede thuisbehandeling is dit ritueel zeer effectief.
Nazomer- ritueel
Na de beschadigende invloeden van zomer kunnen we met dit ritueel met olijf en aloë olie het haar weer optimaal hydrateren en eventueel gelijk de kleur verdiepen.

Bent u ook toe aan een van onze rituelen of massages?

Neem dan via de onderstaande link contact met ons op. Deze verwijst u door naar de contactpagina. Hier vindt u de openingstijden, ons adres en al onze contactgegevens. Zo kan u ons bereiken voor een afspraak, maar natuurlijk ook voor extra informatie over onze rituelen en massages!